Partners van de Sven Kramer Academy

Wij zijn trots op de vele partners die de Sven Kramer Academy heeft. Partners die SKA laten groeien; in aantallen, kennis en kwaliteit. Partners die bij ons passen en ons versterken. En andersom. Benieuwd wie de partners zijn en hoe wij met ze samenwerken? Bekijk ze hieronder door op de button te klikken:

Stichting IT4Kids is een partnership aangegaan met de Sven Kramer Academy.
SKA_UNOX_LOGO_New

UNOX

Rookworst, knakworstjes, erwtensoep en een oranje muts? Unox! Al ruim 80 jaar staat Unox bekend om de lekkerste rookworsten en zijn ze niet meer weg te denken uit de Hollandse keuken. In 1997 besloot Unox spontaan op het rustpunt tijdens de Elfstedentocht in Dokkum te gaan staan met koffie, thee, warme chocolademelk en erwtensoep, nu ook wel bekend als het koek-en zopie moment. De liefde voor het schaatsen was in 1997 al aanwezig.

Unox is sinds 2021 trotste founding partner van de Sven Kramer Academy. Unox wilt samen met de Sven Kramer Academy interesse in schaatsen onder jong en oud weer aanwakkeren. ”Wij willen iedereen de mogelijkheid geven op een leuk schaatsavontuur.” Unox gaat samen met de Sven Kramer Academy clinics en trainingen op schaatsbanen door het hele land organiseren. En mocht er net als vorig jaar natuurijs komen, staat Unox natuurlijk klaar met de welbekende erwtensoep en broodjes Unox. 

Unox
Logo – It4Kids_v2

IT4Kids

Maar liefst 1 op de 8 kinderen groeit op in een gezin dat moet rondkomen van het bestaansminimumVoor deze kinderen is sport en spel niet vanzelfsprekend. IT4Kids vindt dat elk kind de mogelijkheid moet krijgen om mee te kunnen doen aan sport en spel.

Als maatschappelijke partner voor het schoolschaatsen verzamelt IT4kids gebruikte en afgeschreven hardware. Naast de vaste bijdrage van IT4Kids, gaat ook de waarde van de hardware naar de schoolschaats- en skeelerlessen.  Zo zorgen IT4kids en de Sven Kramer Academy er samen voor dat ieder kind, ook de kinderen in de lager sociaaleconomische wijken, het plezier van schaatsen ervaart.

IT4kids
Logo_TVM_v2

TVM

TVM is een gespecialiseerde verzekeraar voor logistiek en transport, over weg en water. TVM staat voor veiligheid. Preventie is een van de belangrijke pijlers onder het beleid. Ook bij de Sven Kramer Academy speelt TVM een belangrijke rol voor de veiligheid van de kinderen door 200 veiligheidshelmen te sponsoren voor de kinderen van het schoolschaatsen. TVM verzekeringen is partner in het schoolschaatsen en levert op deze manier een wezenlijke bijdrage aan het schoolschaatsen in Nederland. Daarnaast vindt TVM het belangrijk dat ook kinderen in de lagere sociaaleconomische wijken via de Sven Kramer Academy met sport in aanraking komen.

TVM
Logo_Fila_v3

FILA

Kledingleverancier Fila, onderdeel van Sportconfex van Bert van der Tuuk, zit al jaren lang in de schaatsport waar zij onder andere de internationale kledinglijn voor de KNSB produceren. De samenwerking tussen Fila en de Sven Kramer Academy richt zich op het aanbieden van de kleding voor het hele personeel van de Sven Kramer Academy. Daarnaast is Fila de leverancier van het SKA jeugdtenue.

 

FILA
Unive_logo_v3

Univé

Univé is een coöperatieve verzekeraar zonder winstoogmerk. Al sinds 1794 zorgt Univé als coöperatie met elkaar voor zekerheid. De zekerheid dat we er voor u zijn, als je op welke manier dan ook schade hebt.

Univé vindt sporten en bewegen belangrijk, voor iedereen. Jong, oud, met en zonder beperking. Met Supporter van Sport wilt Univé laten zien wat er in het hart van de sportsamenleving speelt. Univé steunt de Sven Kramer Academy.

 

Univé
Logo_Andantino_v2

Andantino

Beleggingsmaatschappij Andantino heeft ruim 35 jaar ervaring in de vastgoedsector. Marktkennis, creativiteit en voortvarend handelen zijn kenmerkend voor het bedrijf. Andantino beheert vastgoed in woningen, winkels, bedrijfsruimten en kantoren. Eigenaar Dirk-Jan Bakker groot liefhebber van de sport draagt graag zijn steentje bij aan de Sven Kramer Academy.

 

Andantino
Somerset_logo_v3

Somerset Capital Partners

Somerset Capital Partners is een investeringsmaatschappij opgericht in 2005 en actief investeerder in vastgoed en private equity. Somerset Capital Partners steunt de Sven Kramer Academy sinds 2020.

Somerset