Schaatslessen jeugdschaatsen voorlopig stopgezet!

Corona
33A808A9-2DFD-4C6A-8B2F-39C90E7694CE

Helaas.. Vanwege de strenge lockdown gaan de schaatslessen van het jeugdschaatsen en het schoolschaatsen vanaf dinsdag 15 december t/m 19 januari niet door..

Wij hopen de jeugdschaatsers allemaal weer te zien vanaf maandag 1 februari, wanneer wij ons lesrooster weer (hopelijk) kunnen hervatten. Het Europees Kampioenschap en de World Cups Langebaan in Thialf met bijbehorende topsport ‘bubbel’ vanaf 16 januari t/m 31 januari gaan gewoon door en daarom starten wij dus weer met het jeugdschaatsen op maandag 1 februari.

Aan het einde van het seizoen maken we de balans op m.b.t. het aantal gefaciliteerde lessen. Wij zullen dan een voorstel doen om de “vervallen” lessen te compenseren. De schaatslessen die wegens deze lockdown geen doorgang kunnen vinden, wordt het lesgeld aan het einde van het seizoen voor de betreffende lessen gerestitueerd.

Zodra wij meer informatie hebben over het vervolg en de invulling van de schaatslessen na deze huidige lockdown van 15 december t/m 19 januari, laten wij dit z.s.m. aan jullie weten.

Wij hopen de scholen voor het schoolschaatsen weer te mogen ontvangen vanaf blok 4 in de ijshockeyhal.

Gecancelde lessen tweede helft seizoen

We hopen jullie snel weer te zien! 
Voor nu, blijf gezond en blijf lekker in beweging! Wij zien jullie graag weer vanaf 1 februari 2021.

Het team van de Sven Kramer Academy