SKA Schoolschaatsen

STP_5085

Leuk dat je jouw school wilt aanmelden voor het schoolschaatsen bij de Sven Kramer Academy!

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Dan kunnen we aan de slag om jouw school in te plannen in jouw voorkeursperiode, dag en tijdstip.

Schoolschaatsen bij de Sven Kramer Academy
Door de milde winters wordt natuurijs steeds schaarser en niet ieder kind leert hierdoor schaatsen. Ons ultieme doel is dat ieder kind voor zijn of haar 12e een keer het plezier van schaatsen heeft ervaren. Geheel passend bij deze filosofie biedt de Sven Kramer Academy ook het schoolschaatsen aan voor schoolkinderen uit de groepen 3 t/m 8. Wij bieden jullie leerlingen graag een leuk lespakket aan van drie lessen waarin o.a. de basistechniek aan de orde komt, de beginselen van ijshockey wordt behandeld en er ook een ‘mini-Elfstedentocht’ wordt verreden!

Kies je startweek
Voor de kerstvakantie is het mogelijk om te starten met het lespakket in week 39, 43, 46 of 49. Na de kerstvakantie is dit mogelijk in week 2, 5 of 9.

Periodes schoolschaatsen komend seizoen zijn:
Periode 1: week 39, 40, 41
Periode 2: week 43, 44, 45
Periode 3: week 46, 47 en 48
Periode 4: week 49, 50, en 51
Periode 5: week 2, 3 en 4
Periode 6: week 5, 6 en 7
Periode 7: week 9, 10 en 11

Kies je dag en tijdstip
Schoolschaatslessen worden gegeven op deze dagen en tijdstippen:
Maandag: 10.00 tot 11.00 uur & 11.15 tot 12.15 uur
Woensdag: 10.00 tot 11.00 uur & 11.15 tot 12.15 uur
Vrijdag: 10.00 tot 11.00 uur & 11.15 tot 12.15 uur

Wat zijn de kosten?
Een periode van 3 lessen á 60 minuten per deelnemer (incl. materiaalhuur): €14,75.

Belangrijk om te weten:
• Het schoolschaatsprogramma vindt plaats in de ijshockeyhal van Thialf.
• Voor grote groepen (tussen de 60 en 70 leerlingen) en voor de groepen 3 en 4 is de krabbelbaan (30x30) op het middenterrein van de 400m baan ook beschikbaar.
• Het dragen van een helm en handschoenen is voor iedereen verplicht. Het is niet alleen tegen de kou, maar vooral ook voor de veiligheid.
• Het huren van alle soorten schaatsen is mogelijk en is gratis.
• Er kunnen in totaal max. 70 leerlingen worden opgegeven voor 1 uur schoolschaatsen.
• Als je je school/klas opgeeft met minder dan 40 leerlingen, dan is het mogelijk dat er nog klas van een andere school op hetzelfde uur de schaatsles krijgt.
• Zitten er kinderen in de klas uit minderbedeelde economische wijken die leven van een bestaansminimum? Dan komen zij in aanmerking voor een gratis schoolschaatspakket, mogelijk gemaakt door onze partner IT4Kids.
• Geen eigen vervoer? Er is een mogelijkheid voor inzet van een touringbus (kosten afhankelijk van aantal km en totaal aantal kinderen). Neem contact met ons op voor meer informatie via schoolschaatsen@svenkrameracademy.nl.

Vol = Vol
Bekijk hier de beschikbaarheid voor het schoolschaatsen.

*Onderbouwing kosten
Omdat wij zoveel mogelijk schoolkinderen in aanraking willen laten komen met de schaatssport, houden wij de kosten voor de scholen zo laag mogelijk. De werkelijke kosten voor het totale lespakket (incl. ijshuur, inzet trainers en materiaal) bedragen bijna €25,- per kind. De Sven kramer Academy heeft deze kosten voor scholen kunnen reduceren tot €14,75 per kind met o.a. de hulp van onze partners in het schoolschaatsen: Stichting IT4kids en TVM.

Het SKA Schoolschaatsen wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting IT4Kids en TVM Verzekeringen.

Na inschrijving ontvang je twee weken voor de startdatum een bevestigingsmail met daarin alle belangrijke en praktische informatie over het schoolschaatsen.

Vraag het schoolschaatsen voor jouw school aan via onderstaand formulier:

Max. aantal leerlingen zijn 70 per les.

Onze voorkeur gaat uit naar de volgende dag(en):

Maandag 10:00 -11:00Maandag 11:15 – 12:15Woensdag 10:00 – 11:00Woensdag 11:15 – 12:15Vrijdag 10:00 – 11:00Vrijdag 11:15 – 12:15
    Ja, ik geef toestemming om deze gegevens voor deze doeleinden te verwerken en te verspreiden.