Vacature Business Developer & Partnership Manager

2EBDF24E-E89F-4B4A-B1C5-3B6BBD2DC156

De Sven Kramer Academy is per direct op zoek naar een:
Business Developer & Partnership Manager
Locatie: Thialf, Heerenveen

32 – 38 uur per week (0.8-1.0 fte)

IEDER KIND IN NEDERLAND OP HET IJS
Via schaatslessen wil de Sven Kramer Academy jong en oud stimuleren om meer te bewegen en daarmee mede een bijdrage leveren aan de toekomst van de Nederlandse schaatssport. De ultieme droom is dat ieder kind voor zijn of haar 12e jaar minimaal één keer het plezier van schaatsen heeft ervaren.

Wat is onze organisatiestructuur
De Sven Kramer Academy (SKA) is een stichting die in 2020 is opgericht door Sven Kramer en Douwe de Vries. De stichting bestaat uit het bestuur, de directeur Douwe de Vries en een klein team medewerkers. Daarnaast bestaat het ‘SKA Team Trainers’ uit ±70 enthousiaste coördinatoren/instructeurs/assistenten die al onze schaatslessen verzorgen.

Dit ga je doen
Wij zoeken een ‘Business Developer & Partnership Manager’ die breed inzetbaar is op het gebied van projectontwikkeling, relatiebeheer en fondsenwerving.

Taken en verantwoordelijkheden

• Je ontwikkelt en leidt nieuwe SKA projecten m.b.t. ons schaats- en skeelerlessen aanbod.
  • Je hebt een ondersteunende rol bij het verder uitbreiden van de SKA.
  • Je neemt het voortouw in de verdere professionalisering van ons sponsorbeleid.
  • Je zorgt voor de werving van nieuwe partners en het behoud van bestaande partners.
  • Je organiseert sponsor- en relatiebijeenkomsten, gericht op bestaande en nieuwe partners.
  • Je houdt de bestaande sponsordatabase actueel en onderneemt waar nodig tijdig actie.
  • Je speelt in op de hedendaagse wensen van sponsoren inzake activatie, content en bereik.
  • Je maakt zakelijke afspraken en contracten, in samenwerking met de directeur en bestuur.
  • Je investeert met collega’s in de persoonlijke relaties met de contactpersonen van onze partners/sponsoren.
  • Je vraagt subsidies aan en pakt fondsenwerving op voor SKA projecten.
  • Je pakt samen met team Marketing & Communicatie een gedeelte van de marketing/communicatietaken op.

Dit breng je mee
Als Business Developer & Partnerschip Manager binnen deze startup ben jij een communicatief en ondernemend persoon die zijn/haar passie voor sport (en in het bijzonder de schaatssport) wilt gebruiken om zo veel mogelijk kinderen aan het sporten (schaatsen) te krijgen. Je hebt geen 9-17 werkmentaliteit. Je ‘schaatst’ direct mee in de trein van een exponentieel groeiende organisatie. Je ziet kansen en neemt actie om plannen te smeden en uit te voeren. Je hebt uitstekende sociale vaardigheden om de relaties met onze partners perfect te onderhouden.

Wie ben jij

• Je hebt minimaal 3 – 5 jaar relevante werkervaring in commercie, sponsoring en/of (sport)marketing en hebt een relevant basisnetwerk in het bedrijfsleven.
  • Je hebt HBO/WO denk- en werkniveau en bent fulltime beschikbaar.
  • Je hebt actuele (vak)kennis op het gebied van sport, sponsoring, marketing en communicatie.
  • Het is voor jou een sport om een sterke band met bestaande en nieuwe partners op te bouwen en bent een prikkelende, gewaardeerde gesprekspartner voor sponsoren die doet wat hij/zij belooft.
  • Je blinkt uit in duidelijke communicatie, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je hebt ervaring met het aanvragen van subsidies en fondsenwerving.
  • Je hebt een commerciële achtergrond.
  • Je bent creatief en strategisch sterk, denkt mee en levert als persoon toegevoegde waarde.
  • Je werkt planmatig en behoudt het overzicht.
  • Je hebt goede redactionele vaardigheden en bent handig met Office programmatuur.
  • Je hebt een ondernemend profiel en bent aantoonbaar commercieel effectief.

Dit bieden wij jou
We bieden jou een werkplek in een jonge dynamische groep waarin je warm wordt ontvangen door Team SKA. Je vaste werkplek is in schaatstempel Thialf. Afhankelijk van ervaring wordt de wijze van beloning vastgesteld. Deze functie valt in de CAO Sportvereniging salarisschaal 9 met voldoende doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden. Het werkgeverschap wordt uitgevoerd door stichting Sportwerkgever Fryslân. Naast jouw salaris ontvang je in mei vakantiegeld (8%).

Dienstverband
32 – 38 uur (0.8-1.0 fte). Je start met een contract voor 1 jaar fulltime dienstverband met de intentie om te verlengen.

Meer informatie
Voor meer informatie over de inhoud van de functie en de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen via info@svenkrameracademy.nl.

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd en zie je uitdaging in deze functie, dan nodigen we je uit om te solliciteren. Mail je sollicitatiebrief en CV onder vermelding van ‘Business Developer & Partnership Manager’ uiterlijk 8 december 2021 naar info@svenkrameracademy.nl.

Sollicitatieprocedure
De eerste gespreksronde vindt plaats in de week van 13 december a.s.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.