Vacature Hoofd Coördinator SKA Twente

SKA-Twenteopening-08-10-22-wiebesietze-10
SKA-Twenteopening-08-10-22-wiebesietze-53

De Sven Kramer Academy is per direct op zoek naar een:

Hoofd Coördinator

Sven Kramer Academy Twente 

Locatie: IJsbaan Twente, Enschede
32 -38 uur per week

 

Ben jij een geboren organisator? Ben je in staat om trainers en schaatsers te enthousiasmeren? Ben jij flexibel en houd jij goed het overzicht? Dan is de rol ‘Hoofd Coördinator SKA Twente’ echt iets voor jou!


Wat ga je doen?
Jij bent verantwoordelijk voor één van de eerste SKA locaties, namelijk Sven Kramer Academy Twente. Samen met het fantastische trainersteam in Twente zorg jij er voor dat alle deelnemers de Sven Kramer Academy als een geweldige schaatsschool ervaren en dat de kwaliteit waar wij voor staan gewaarborgd blijft.

Organisatorische, administratieve & innovatie skills
Naast de lessen in de schaatshal ben je als coördinator ook eindverantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de lessen. Dit gaat via ons boekingssysteem die ook op andere locaties wordt gebruikt. Je gaat opzoek naar verbeteringen van de lessen en de ideale promotie van ons aanbod op locatie.

Werktijden
Een deel van de werkzaamheden tijdens het winterseizoen doe je tijdens de schaatsles aan het einde van de middag/begin van de avond of tijdens ons schaatslesuurtje in het weekend.


Wij zoeken jou:

 • Je hebt een afgeronde mbo-4 of hbo-opleiding.
 • Je kunt goed plannen, bent stressbestendig, proactief, denkt probleemoplossend en bent communicatief sterk.
 • Affiniteit met de schaatssport zou natuurlijk niet verkeerd zijn! 😉


Taken en verantwoordelijkheden:

 • Je bent verantwoordelijk voor één van de eerste SKA locaties: Sven Kramer Academy Twente.
 • Samen met alle trainers organiseer je elke week leuke schaatslessen waarbij plezier voorop staat!
 • Je bent de schakel tussen SKA locatie Twente en het team SKA Nederland. Daarbij bewaak je de missie en visie van de Academy op locatie Twente.
 • Je draagt zorg voor de administratieve werkzaamheden m.b.t. onze schaatslessen, zoals het maken van de schaatsles- en trainersplanning, groepsindeling en beantwoorden van vragen via de mail.
 • Je zorgt voor het contactonderhoud en de informatievoorziening richting zowel onze SKA Trainers als onze deelnemende schaatsers/ouders.
 • Je begeleidt onze trainers/assistenten en stagiaires.
 • Je draagt bij aan het intern en extern werven/aantrekken van trainers.
 • Je organiseert de marketing en communicatie voor de SKA Twente en legt verbindingen met alle andere lokale schaatsaanbieders.
 • Je maakt leuke (promo) social media berichten voor de SKA Twente op de social kanalen van IJsbaan Twente, zoals leuke stories van de schaatslessen!


Hoe ziet een gemiddelde werkdag eruit?

Je loopt de IJsbaan Twente binnen tussen 8:30 en 09:00u, begroet de ijsmeesters en loopt naar je fijne kantoor met uitzicht op de baan. Je start je laptop op, zet een lekker bakje koffie of thee en checkt de mailbox. Er zijn wat vragen binnengekomen over het lesprogramma wat net van start is gegaan: een cursist zou toch graag op een andere dag de schaatslessen willen volgen. Je regelt dit en beantwoord de andere vragen. Na een lege mailbox ga je m.b.v. een voorbeeldnieuwsbrief van SKA Heerenveen een nieuwsbrief voor SKA Twente opstellen voor de cursisten. Daarna neem je even snel een kijkje bij het SKA Schoolschaatsen en checkt of alles goed gaat. Na de lunch pak je de trainersplanning erbij. Er is een afmelding binnengekomen van een trainer voor de les van volgende week en gaat op zoek naar een vervangende trainer. Het is 15:30u. Je hebt nog wel even tijd om een leuke social media post te maken m.b.v. onze Canva Toolkit en beeldbank. Je zet het bericht online op het Instagram- en Facebookaccount van de IJsbaan Twente. 16:30u, de schaatsles voor jeugd begint bijna. Je loopt naar het ijs en helpt de trainers om de schaatsles op te starten voordat je dag erop zit. Yes, het schaatsseizoen is begonnen!

 

Wat wij bieden
Wij bieden jou een contract aan wat het beste bij jou past, variërend van 32 tot ±38 uur in de week. Afhankelijk van ervaring wordt de wijze van beloning vastgesteld. Deze functie valt in de CAO Sportverenigingen salarisschaal 7 met voldoende doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden. Het werkgeverschap wordt uitgevoerd door stichting Sportwerkgever Fryslân. Naast jouw salaris ontvang je in mei vakantiegeld (8%).

 • Je werkt bij de leukste schaatsacademie van Nederland op een prachtige sportlocatie; IJsbaan Twente!
 • Je maakt deel uit van collegiaal, gezellig en dynamisch team.
 • Geef je CV een impuls! Profiteer van deze mooie organisatie met een groot sportnetwerk, zoals sportmarketingbureau House of Sports!


Over de Sven Kramer Academy
Via schaatslessen wil de Sven Kramer Academy jeugd en volwassenen stimuleren om meer te bewegen en daarmee mede een bijdrage leveren aan de toekomst van de Nederlandse schaatssport. De ultieme droom is dat ieder kind voor zijn of haar 13e jaar minimaal één keer het plezier van schaatsen heeft ervaren

 

Solliciteren
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Mail je sollicitatiebrief en CV onder vermelding van ‘Hoofd Coördinator’ uiterlijk 26 mei naar info@svenkrameracademy.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.