Skeeler- en sport & spellessen

Sportplezier voor iedereen!

Ontdek het unieke zomeraanbod van de Sven Kramer Academy

Boek je zomerles
_WSP8820
_WSP8730
Schoolskeeleren

Zomerprogramma jeugd 4 t/m 12 jaar

In het unieke zomerprogramma wat bestaat uit skeeler- en sport & spellessen voor kinderen van 4 t/m 12 jaar staat plezier centraal en leggen we de basis voor een goede schaatstechniek- en conditie voor de winter! Iedere week staat er in Heerenveen, Sneek, Drachten en Nijeveen een leuke les op het programma die wordt gegeven door onze enthousiaste instructeurs.

Meer informatie en aanmelden
_WSP8736

Zomerprogramma 13+ en volwassenen

In het unieke zomerprogramma wat bestaat uit skeelerlessen en droogtraining voor jongeren van 13+ en volwassenen. Tijdens deze lessen staat plezier centraal en leggen we de basis voor een goede schaatstechniek- en conditie voor de winter! Verschillende momenten in de week bieden we lessen aan voor jongeren vanaf 13 jaar en op zaterdag kunnen ook volwassenen deelnemen in Heerenveen en Sneek! De lessen worden gegeven door onze enthousiaste instructeurs.

Meer informatie en aanmelden
_WSP8730

Schoolskeeleren

Naast ons schoolschaatsprogramma in de winter hebben we  in de zomer ook het schoolskeeleren in Heerenveen en in de Gemeente SúdWest-Fryslân! Wij faciliteren leuke skeelerlessen voor leerlingen van groep 4 t/m 8 waarin o.a. de basistechniek aan de orde komt, maar ook de beginselen van ijshockey worden behandeld!

Meld je school aan

Lesrooster

Bekijk hier het lesrooster van het zomerprogramma van de Sven Kramer Academy in Heerenveen, Sneek, Drachten en Nijeveen. Lijkt het je leuk om de skeeler- en sport & spellessen te volgen? Ga dan naar onze boekingspagina en kom erachter welke lessen beschikbaar zijn. Heb je een specifiek verzoek of wil je bijvoorbeeld een privéles, skeelerclinic of aangepaste skeeler/sport- en spelles inplannen? Neem dan even contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden! 

MDJ_3518 SK Academy Thialf 130721 MdJ

SKA Zomerkamp

In de eerste week van de zomervakantie organiseren wij het het SKA Zomerkamp voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Laat je kind een kijkje nemen in het leven van een schaatser in de zomer: skeeleren, sport & spel, springen en sprinten. Naast deze sporten staan er allerlei toffe activiteiten én een leuke verrassing gepland!

Meer informatie

Algemene informatie lessen

  • Zorg dat je je altijd hebt  aangemeld  voor een lespakket van de Sven Kramer Academy via deze site;
  • Het dragen van een helm tijdens de skeelerlessen is verplicht;
  • Klik  hier  voor meer informatie over skeelermateriaal;
  • Veiligheid staat voorop. Lees  hier  over de coronamaatregelen van de Sven Kramer Academy;
  • Voor overige vragen, kijk even bij de veelgestelde vragen op de  contactpagina;

 

Doe jij ook mee?

Meld je aan voor de zomerlessen van de Sven Kramer Academy

Boek je zomerles dots dots
Schoolskeeleren 1