Skeeler- en sport & spellessen

Sportplezier voor iedereen!

Ontdek het unieke zomeraanbod van de Sven Kramer Academy

Boek je zomerles
Untitled 5
3DD86FB4-C0AA-4126-940C-BF2E4EA9D47C
Untitled 3 12312312

Jeugd 4 t/m 12 jaar

In het unieke zomerprogramma wat bestaat uit skeeler- en sport & spellessen voor kinderen van 4 t/m 12 jaar staat plezier centraal en leggen we de basis voor een goede schaatstechniek- en conditie voor de winter! Iedere week staat er in Heerenveen, Sneek en Nijeveen een leuke les op het programma die wordt gegeven door onze enthousiaste instructeurs. Daarnaast bieden wij nu ook voor ouders het ‘Ouder-Kind Skeelerprogramma’ aan op de zaterdagochtend in Sneek!

Meer informatie en aanmelden
Zomerkamp

SKA Zomerkamp

Naast ons bestaande zomeraanbod komen wij nu met iets nieuws: het SKA Zomerkamp voor kinderen van 7 t/m 12 jaar! Laat je kind een kijkje nemen in het leven van een schaatser in de zomer: schaatsen, skeeleren, sport & spel, springen en sprinten. Naast deze sporten staan er allerlei toffe activiteiten én een leuke verrassing gepland! Geef je kind nu op voor dit leuke zomerkamp in de eerste week van de zomervakantie (13 t/m 16 juli), dagelijks van 09:00u tot 16:00u (dus zonder overnachting).

Meer informatie en aanmelden
3DD86FB4-C0AA-4126-940C-BF2E4EA9D47C

Schoolskeeleren

Naast ons schoolschaatsprogramma in de winter starten wij vanaf deze zomer ook met schoolskeeleren in samen werking met Scoren voor Gezondheid Heerenveen en Sportstad Heerenveen! Wij faciliteren leuke skeelerlessen voor leerlingen van groep 4 t/m 8 waarin o.a. de basistechniek aan de orde komt, maar ook de beginselen van ijshockey worden behandeld!

Meld je school aan

Lesrooster

Bekijk hier het lesrooster van het zomerprogramma van de Sven Kramer Academy in Heerenveen, Sneek en Nijeveen. Lijkt het je leuk om de skeeler- en sport & spellessen te volgen? Ga dan naar onze boekingspagina en kom erachter welke lessen beschikbaar zijn. Heb je een specifiek verzoek of wil je bijvoorbeeld een privéles, skeelerclinic of aangepaste skeeler/sport- en spelles inplannen? Neem dan even contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Algemene informatie lessen

  • Zorg dat je je altijd hebt  aangemeld  voor een lespakket van de Sven Kramer Academy via deze site;
  • Het dragen van een helm tijdens de skeelerlessen is verplicht;
  • Klik  hier  voor meer informatie over skeelermateriaal;
  • Veiligheid staat voorop. Lees  hier  over de coronamaatregelen van de Sven Kramer Academy;
  • Voor overige vragen, kijk even bij de veelgestelde vragen op de  contactpagina;

 

Doe jij ook mee?

Meld je aan voor de zomerlessen van de Sven Kramer Academy

Boek je zomerles dots dots
Untitled 3 12312312