TVM gaat samenwerking aan met de Sven Kramer Academy

De Sven Kramer Academy en TVM verzekeringen zijn een samenwerkingsovereenkomst aangegaan voor de komende drie jaar. TVM levert op deze manier een wezenlijke bijdrage aan het schoolschaatsen in Nederland. Daarnaast vindt TVM het belangrijk dat ook kinderen in de lagere sociaaleconomische wijken via de Sven Kramer Academy met sport in aanraking komen.

TVM hecht veel waarde aan gezonde en vitale medewerkers en heeft om die reden een uitgebreid vitaliteitsprogramma. De samenwerking met de Sven Kramer Academy sluit hier goed bij aan. Als onderdeel van de samenwerking zal de Sven Kramer Academy onder andere tweemaal per jaar een clinic verzorgen exclusief voor medewerkers en/of klanten van TVM.

Veiligheid
TVM is een gespecialiseerde verzekeraar voor logistiek en transport, over weg en water. TVM staat voor veiligheid. Preventie is een van de belangrijke pijlers onder het beleid. Zo probeert TVM onder andere via Ridders van de Weg (in 2018 werd de vijftigste editie georganiseerd) en de TVM Awards bewustwording voor veiligheid op de weg te creëren onder alle weggebruikers. Voor de Sven Kramer Academy levert TVM 200 veiligheidshelmen voor de deelnemers aan de lessen. Dus TVM staat niet alleen voor veiligheid op weg en water, maar ook op bevroren water.

TVM en Sven Kramer
Sven Kramer beleefde als actief schaatser een groot deel van zijn internationale successen in de jaren dat hij uitkwam voor de TVM schaatsploeg (2005-2014). Na zijn Jong Oranje-periode tekende hij bij TVM. In de groene TVM-kleuren beleefde hij vervolgens zijn internationale doorbraak en groeide hij onder leiding van coach Gerard Kemkers uit tot de beste schaatser aller tijden. In zijn TVM-periode won hij onder andere driemaal olympisch goud, negentien wereldtitels (13 x WK afstanden, 6 x WK allround) en 17 nationale titels (4 x NK allround, 13 x NK afstanden) en reed hij tal van wereldrecords. TVM stopte in 2014 met sponsoring van haar eigen schaatsploeg,

Frank Woestenburg, manager corporate communicatie bij TVM verzekeringen: “TVM is een sportieve organisatie. Ook na het einde van de TVM Schaatsploeg is de liefde voor de sport en de relatie met Sven Kramer altijd gebleven. Als verzekeraar gaat TVM voor duurzame relaties met haar klanten. In dat kader past ook deze hernieuwde samenwerking met Sven: samen van start naar finish. Hiermee is de cirkel rond. Bovendien geven we op deze manier samen met Sven de schaatsende jeugd een steuntje in de rug en helpen we Sven invulling te geven aan zijn mooie nalatenschap aan de schaatssport.”

Sven Kramer Academy
De Sven Kramer Academy biedt naast reguliere lessen voor kinderen en volwassenen ook schoolschaatsen aan, geheel passend bij de filosofie om kinderen voor hun 12e minimaal één keer het plezier van schaatsen te laten ervaren.

Sven Kramer: “Steeds minder kinderen komen in aanraking met de schaatssport. Mijn ultieme droom is dat elk kind voor zijn of haar twaalfde minimaal één keer het plezier van de schaatsbeweging heeft ervaren. Daarom staat het schoolschaatsen hoog op onze agenda. Ik vind het geweldig dat TVM vanuit haar maatschappelijke betrokkenheid en passie voor sport de Sven Kramer Academy wil ondersteunen. Gezien mijn verleden bij TVM vind ik dit extra mooi en bijzonder.”

Douwe de Vries, voormalig profschaatser en directeur van de Sven Kramer Academy: “Het is fantastisch dat TVM opnieuw laat zien dat men de schaatssport een warm hart toedraagt. Samen gaan we ervoor zorgen dat heel veel kinderen schaatsplezier kunnen beleven.”

Het laatste

Nieuws