Sven Kramer academy

Tilburg

De Sven Kramer Academy Tilburg verzorgt tijdens het schaatsseizoen schaatslessen voor jong en oud op de Ireen Wüst IJsbaan. Tijdens de schaatslessen voor kinderen komen de schaatssporten op verschillende niveaus aan bod. Bij de schaatslessen voor volwassenen wordt aandacht besteed aan het verbeteren van de techniek.

Tilburg

Schaatslessen voor alle niveaus in Tilburg

Jong, oud, gevorderd of beginnend, iedereen is welkom. Er zijn verschillende niveaus waarvoor je jezelf kunt inschrijven onder verschillende doelgroepen. Liever één op één aandacht? Het is ook mogelijk om een privéles te boeken!

Jeugdschaatsen

Ben jij tussen de 5 en 13 jaar en wil je graag leren schaatsen? Bij het jeugdschaatsen leggen we de basis voor een goede schaatstechniek. Samen met onze enthousiaste instructeurs van SKA Twente verzorgen we de schaatslessen waar plezier voorop staat.

Volwassenen

Wil jij beter leren schaatsen, de bocht over kunnen stappen of met meer zelfvertrouwen krijgen het ijs op? Bekijk het aanbod Volwassenenschaatsen bij SKA Tilburg.

Schoolschaatsen

Ontdek samen met je klas het plezier van schaatsen tijdens het schoolschaatsprogramma bij SKA Tilburg. Samen met onze enthousiaste instructeurs bieden we schaatslessen aan waar alle disciplines van het schaatsen worden behandeld.

(Bedrijfs)clinics- en privéles

Samen met je bedrijf, vriendengroep of met een vrijgezellenfeestje het schaatsplezier ervaren? Of heb je liever één op één aandacht? Wij bieden (bedrijfs)clinics- en privélessen aan.

ROOSTER

KICK-OFF SKA TILBURG

Video afspelen

ICE CREW MANAGERS

John van Heeswijk

Team Manager Ireen Wüst IJsbaan

Daphne Verhoeven

Coördinator SKA Tilburg

Team trainers

Jolanda Wiepking

Trainer

Peter Jansen

Trainer

Luuk Princen

Trainer

Cas van den Broek

Trainer

Danique Hap

Trainer

Maud Biezen

Trainer

Jur van Geet

Trainer

Tim Princen

Trainer

Hugo Krul

Trainer

Thomas van Berkel

Trainer

Anil de Vries

Trainer

Willem Fabel

Trainer

Dieke Hendriks

Trainer

Siem Schouten

Trainer

Nieuws

PLEZIER VAN SCHAATSEN ERVAREN?

Meld je aan voor schaatsles bij de
Sven Kramer Academy.