partners van de
sven kramer academy

Wij zijn trots op de vele partners die de Sven Kramer Academy heeft. Partners die SKA laten groeien; in aantallen, kennis en kwaliteit. Partners die bij ons passen en ons versterken. En andersom. Benieuwd wie de partners zijn en hoe wij met ze samenwerken? Bekijk ze hieronder!

Founding Partner

Unox

Unox is sinds 2021 trotste founding partner van de Sven Kramer Academy. Unox wil samen met de Sven Kramer Academy interesse in schaatsen onder jong en oud weer aanwakkeren. ”Wij willen iedereen de mogelijkheid geven op een leuk schaatsavontuur.” Unox gaat samen met de Sven Kramer Academy clinics en trainingen op schaatsbanen door het hele land organiseren. En mocht er net als vorig jaar natuurijs komen, staat Unox natuurlijk klaar met de welbekende erwtensoep en broodjes Unox.  
Unox.nl

Maatschappelijk Partners

Daikin

Daikin Europe N.V. is een toonaangevende fabrikant en leverancier van oplossingen voor airconditioning, verwarming, ventilatie, luchtbehandeling, koudwatermachines en koel-/vriessystemen. Daikin maakt het mogelijk dat ook het komende jaar een aantal van de toonaangevende projecten binnen de Sven Kramer Academy kan blijven groeien, waaronder o.a. het schoolschaatsen. 
Daikin.nl

Jumbo

Jumbo is trots dat Sven Kramer jarenlang voor hun schaatsploeg, Team Jumbo-Visma, heeft gereden. Jeugd en volwassenen stimuleren om meer te bewegen en daarmee mede een bijdrage te leveren aan de toekomst van de Nederlandse Schaatssport spreekt Jumbo erg  aan. Ze ondersteunen de Sven Kramer Academy daarom graag als maatschappelijk partner in het verwezenlijken van hun ultieme droom, dat ieder kind voor zijn of haar 12e jaar minimaal één keer het plezier van schaatsen heeft ervaren.
Jumbo.com

Strikwerda Investments

Strikwerda Investments helpt hun deelnemingen en mensen graag om te groeien en bloeien, gedreven door hun passie voor ondernemerschap en de sterke wil om het beste in bedrijven naar boven te halen. Het familiebedrijf Strikwerda Investments maakt het mede mogelijk dat de Sven Kramer Academy kan blijven groeien in heel Nederland. Maar ook zeker binnen Friesland, want hier liggen zowel de roots van Tjitske Strikwerda als van schaatsicoon Sven Kramer. Het schoolschaatsen Friesland is één van de projecten van de Sven Kramer Academy die Tjitske Strikwerda een warm hart toedraagt.
strikwerdainvestments.nl

Add Your Heading Text Here

IT4KIDS

Maar liefst 1 op de 8 kinderen groeit op in een gezin dat moet rondkomen van het bestaansminimum. Voor deze kinderen is sport en spel niet vanzelfsprekend. IT4Kids vindt dat elk kind de mogelijkheid moet krijgen om mee te kunnen doen aan sport en spel. Als maatschappelijke partner voor het schoolschaatsen verzamelt IT4kids gebruikte en afgeschreven hardware. Naast de vaste bijdrage van IT4Kids, gaat ook de waarde van de hardware naar de schoolschaats- en skeelerlessen.  Zo zorgen IT4kids en de Sven Kramer Academy er samen voor dat ieder kind, ook de kinderen in de lager sociaaleconomische wijken, het plezier van schaatsen ervaart.
it4kids.com

Andantino B.V.

Beleggingsmaatschappij Andantino heeft ruim 35 jaar ervaring in de vastgoedsector. Marktkennis, creativiteit en voortvarend handelen zijn kenmerkend voor het bedrijf. Andantino beheert vastgoed in woningen, winkels, bedrijfsruimten en kantoren. Eigenaar Dirk-Jan Bakker groot liefhebber van de sport draagt graag zijn steentje bij aan de Sven Kramer Academy.
andantino.nl

Nijwa

Nijwa is officieel dealer van Volvo en Renault Trucks en bedrijfswagens in Noord- en Oost- Nederland. Dankzij Nijwa is de Sven Kramer Academy sinds november 2020 goed zichtbaar op de weg met onze mooie SKA bus. Deze bus wordt ingezet voor het geven van (zomer)trainingen, clinics op locatie en andere evenementen. Zo bereiken we samen nog meer kinderen om het schaatsplezier te laten ervaren.
nijwa.nl

Opportunity Partners

Opportunity Partners is een investeringsmaatschappij die zich richt op retail/e-commerce en consumentgerichte bedrijven, samen met technologie- en B2B-bedrijven. De eigenaar van het bedrijf is Robert van der Wallen. Na zijn periode van BrandLoyalty in het topschaatsen (2012 – 2018) ondersteunt hij met de sponsoring van Opportunity Partners nu de breedtesport door vanaf het begin van de Sven Kramer Academy trouwe partner te zijn. Samen proberen we zoveel mogelijk kinderen voor hun 13e jaar een schaatservaring te bieden.

House of Sports

House of Sports is een digitaal, creatief en data-gedreven sportmarketing bureau. Zij zijn dagelijks actief in de wereld van topsport, bedrijfsleven en media. Zij werken met en voor merken. Altijd met het motto: ‘We make it happen!’. Patrick Wouters, directeur van House of Sports en voorzitter van het bestuur van de ‘Stichting Sven Kramer Academy’, is met zijn jarenlange ervaring in de sport een waardevol klankbord voor ons.
houseofsports.nl