Sven Kramer Academy Twente

Wil jij het schaatsplezier ervaren bij SKA Twente?

Vanaf seizoen 2022 – 2023 is de Sven Kramer Academy ook actief op ijsbaan Twente. Hier bieden we het hele schaatsseizoen schaatslessen aan. Jong, oud, gevorderd of beginnend, iedereen is welkom.

Ga naar lesaanbod SKA Twente

SKA-Twenteopening-08-10-22-wiebesietze-50
SKA-Twenteopening-08-10-22-wiebesietze-34

Jeugdschaatsen

Voor kinderen vanaf 5 jaar biedt SKA Twente wekelijks groepslessen aan op de woensdag- en vrijdagmiddag, zaterdag- en zondagochtend. De lessen worden gegeven op de 30*60 meterbaan en de 400 meterbaan, afhankelijk van het niveau van de groep. De basis van het programma is het beleven van schaatsplezier. Iedere week staat er een ander thema centraal, waarbij de kinderen onder leiding van de schaatstrainers diverse spelletjes en oefeningen doen, om de basis van de schaatstechniek onder de knie te krijgen.

 

Jeugdschaatsen SKA Twente
20220918-ND6_9891

Volwassenschaatsen

Wil jij (beter) leren schaatsen? Volg een lessenreeks van 8 lessen om jouw schaatsbeweging te verbeteren. Een echte beginner? We bieden ook een beginnerscursus aan van 4 lessen met als doel dat je na deze beginnerscursus zelfstandig kan schaatsen.

 

Volwassenschaatsen SKA Twente
SKA-Twenteopening-08-10-22-wiebesietze-18

Vakantiecursus

In alle schoolvakanties biedt SKA Twente een driedaagse vakantiecursus aan voor kinderen en volwassenen om kennis te maken met het schaatsen. De schaatslessen voor kinderen zullen gegeven worden op 30*60 baan van 10.15 tot 11.15 uur. Tegelijkertijd is er de mogelijkheid voor volwassenen om de vakantiecursus te volgen op de 400m baan.

Vakantiecursus SKA Twente
SKA-Twenteopening-08-10-22-wiebesietze-2

Schoolschaatsen

Ontdek het schaatsplezier samen met je klas tijdens het schoolschaatsen. Sven Kramer Academy Twente heeft voor de groepen 5 t/m 8 een speciaal schoolschaatsproject waarin je de keuze hebt tussen een schoolschaats lessenserie of de Batjes Schaatsdag. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor voortgezet- en vervolgonderwijs om het schaatsplezier te komen ervaren.

Schoolschaatsen SKA Twente