(BEDRIJFS)Clinics en privéles bij SKA Twente

Ervaar het plezier van samen schaatsen

Wie heeft het meeste schaatstalent van jullie groep? Of nog helemaal geen schaatservaring? Werk samen aan je schaats skills! 

Wie is de beste schaatser van jullie groep?

(Bedrijfs)clinic bij de Sven Kramer Academy.

Ben je op zoek naar een onvergetelijk avontuur met je collega’s, vrienden of tijdens je vrijgezellenfeest? Boek een schaatsclinic bij de Sven Kramer Academy. Het maakt niet uit of je niveau ‘beginner’, ‘gemiddeld’, of ‘gevorderd’ is, onze schaatsinstructeur zorgt voor een leuke schaatsles wat perfect aansluit op jullie wensen en niveau! Heb je eigen schaatsen? Neem ze mee! Anders kun je zelf schaatsen huren bij de schaatswinkel op IJsbaan Twente. Daarnaast is het verplicht om tijdens de clinic een helm (bijvoorbeeld ski- of fietshelm) en handschoenen te dragen. De clinics worden op twee manieren aangeboden: 

Interesse in een schaatsclinic? Bekijk samen met ons de mogelijkheden. Mail naar twente@svenkrameracademy.nl

Privéles bij de Sven Kramer Academy

Ben jij nog wat onzeker op het ijs of vind je het fijn om één op één aandacht te krijgen, zodat je snel stappen kan maken? Boek dan een privéles bij De Sven Kramer Academy. 

Stap uit je comfortzone en laat je begeleiden door de ervaren trainers van de Sven Kramer Academy. Of je nu een absolute beginner bent die zijn eerste slagen zet, of een gevorderde schaatser die zijn techniek wil verfijnen, onze privélessen zijn op maat gemaakt voor jou. De lessen worden gehouden tijdens de publieksuren van IJsbaan Twente. 

Een privéles kost €72,00 exclusief entree IJsbaan. Interesse? Mail naar twente@svenkrameracademy.nl