Aftrap Sven Kramer Academy Twente: schaatsen met Sven

Zaterdagochtend 8 oktober vond de officiële “Kick-off Sven Kramer Academy Twente” plaats tijdens de open dag op IJsbaan Twente. Sven Kramer schaatste samen met Gianni Romme, Douwe de Vries en de cursisten het eerste rondje van het seizoen nadat het officiële startschot klonk.

Vanaf zaterdag 8 oktober start de Sven Kramer Academy Twente in Enschede. De schaatsacademie biedt lessen aan voor kinderen en volwassenen op de IJsbaan Twente.

Sven Kramer, Douwe de Vries (directeur Sven Kramer Academy) en Gianni Romme (manager IJsbaan Twente) startte de kick-off met een leuke introductie op het ijs. Er werd gesproken over de mooie samenwerking tussen de Sven Kramer Academy en de IJsbaan Twente. De kinderen van de SKA Twente verzamelden zich daarna bij de mass-start startstreep, waarna het officiële startschot hard door het stadion galmde. Het eerste rondje van de Sven Kramer Academy Twente werd geschaatst!

“IJsbaan nummer 3 waar we met onze academy starten. Fantastisch! Net als ik wil Gianni ervoor vechten dat schaatsen in ons DNA blijft. Met deze gedachte wordt de samenwerking vormgegeven.”, aldus Sven Kramer.

Schaatslessen
Sven Kramer Academy Twente biedt schaatslessen aan voor jong en oud, op verschillende niveaus. Zo kun je bijvoorbeeld deelnemen aan een lessenserie in groepsverband, of juist een privéles boeken. Wil jij ook het plezier van schaatsen ervaren? Schrijf je dan in voor een schaatsles bij de Sven Kramer Academy Twente! Ga naar: https://ijsbaan-twente.nl/schaatslessen

 

Het laatste

Nieuws