Unox – SKA schaatsdag

Donderdagochtend 9 februari organiseerden de Sven Kramer Academy samen met Unox de eerste Unox – SKA Schaatsdag op IJsbaan Twente. Hiermee hopen zij nog meer kinderen voor hun 12e in ieder geval één keer met plezier op schaatsen te laten ervaren.

800 basisschoolkinderen uit Enschede zijn deze ochtend uitgenodigd om gratis het schaatsplezier te ervaren. Tijdens deze ochtend staat plezier centraal. De kinderen krijgen de kans om (beter) te leren schaatsen, konden meedoen aan de 11-stedenbattle en was er de mogelijkheid om Sven Kramer te ontmoeten.

Wij zijn blij dat onze Founding Partner Unox samen met ons zo’n mooi project wil opzetten. “De winters worden warmer, dus buiten schaatsen op echt natuurijs komt niet elk jaar meer voor. Maar ook naar de schaatsbaan gaan, is niet in elk gezin vanzelfsprekend.Om ieder kind het plezier van schaatsen te laten ervaren werken we samen met de Sven Kramer Academy. Ook omdat we waarde hechten aan de Hollandse traditities en het ‘koek en zopie-gevoel, waar zoveel mensen mooie herinneringen aan hebben” , zegt Jan van den Berg, bij Unox verantwoordelijk voor de sportevenementen.

Woensdag 15 februari staat de tweede schaatsdag gepland op Ireen Wüst IJsbaan in Tilburg.

Het laatste

Nieuws