Daikin, maatschappelijk partner van de Sven Kramer Academy

Daikin, trotse hoofdsponsor van heel schaatsend Nederland sinds 2018, slaat de handen ineen met de Sven Kramer Academy. Daikin is met dit mooie initiatief van schaatsicoon Sven Kramer een maatschappelijk partnership aangegaan.

Daikin, de toonaangevende fabrikant en leverancier van klimaatsystemen – zoals o.a. airconditioning en warmtepompen presenteert zich met trots als maatschappelijk partner van de Sven Kramer Academy. Samen willen ze ervoor zorgen dat de schaatssport in Nederland een boost krijgt, zodat Nederland ook in de toekomst een schaatsgrootmacht blijft.

De grote droom van Sven en zijn academy is dat ieder kind voor zijn of haar 12e jaar minimaal één keer het plezier van schaatsen heeft ervaren. Daikin ondersteunt deze droom graag. Hoe meer kinderen in aanraking komen met het schaatsen, hoe groter de kans dat er in de toekomst nieuwe kampioenen opstaan. Samen maken ze zich hard voor het behoud van de schaatssport.

Daikin maakt het mogelijk dat ook het komende jaar een aantal van de toonaangevende projecten binnen de Sven Kramer Academy kan blijven groeien, waaronder o.a. het schoolschaatsen. Tijdens de Daikin Warmste Winterdag, op zondag 5 februari jl., waar G-sporters de kans kregen om een dag op het ijs te staan, waren instructeurs van de Sven kramer Academy ook al actief om iedereen een onvergetelijke dag te bezorgen.

“Vanuit Daikin proberen we binnen onze partnerships ook een maatschappelijke verbinding te maken. De Sven Kramer Academy sluit hier perfect op aan. We kijken er naar uit om met beide teams mooie projecten op te gaan zetten om het schaatsen in Nederland, voor iedereen, nog groter en toegankelijker te maken. De samenwerking tijdens de Daikin Warmste Winterdag is een mooie aftrap hoe dit tot uiting komt”, aldus Edwin Hoogerwerf, directeur van Daikin Nederland.

Douwe de Vries, directeur Sven Kramer Academy: “Fantastisch dat Daikin, als trouwe hoofdsponsor van schaatsend Nederland, zich nu ook verbindt als maatschappelijk partner aan de Sven Kramer Academy. Naast de topsporttak ondersteunt Daikin nu op deze manier ook de breedtesport en dragen we samen bij aan de toekomst van de Nederlandse schaatssport.”

Het laatste

Nieuws