Strikwerda Investments helpt Sven Kramer Academy om grote droom te verwezenlijken


Directeur Tjitske Strikwerda vindt de Sven Kramer Academy van schaatsicoon Sven Kramer een fantastisch initiatief.

De grote droom van de Sven Kramer Academy is dat ieder kind voor zijn of haar 13e jaar minimaal één keer het plezier van schaatsen heeft ervaren. Strikwerda staat volledig achter deze missie. Hoe meer kinderen in de maatschappij in aanraking komen met het schaatsen hoe beter.

Het familiebedrijf Strikwerda Investments maakt het mede mogelijk dat de Sven Kramer Academy kan blijven groeien in heel Nederland. Maar ook zeker binnen Friesland, want hier liggen zowel de roots van Tjitske Strikwerda als van schaatsicoon Sven Kramer. Het schoolschaatsen Friesland is één van de projecten van de Sven Kramer Academy die Tjitske Strikwerda een warm hart toedraagt.

“Sven en ik kennen elkaar van Spieren voor Spieren. Sven is hier ambassadeur en ik zit in het bestuur. Hier zie ik hoeveel Sven betekent als ambassadeur en hoe intens hij met de kinderen kan omgaan. Toen ik hoorde van het schoolschaatsen Friesland project van de Sven Kramer Academy kwamen voor mij een aantal zaken samen: ik vind sporten voor alle kinderen in de maatschappij erg belangrijk. Daarnaast liggen mijn roots in Friesland en doe ik graag iets terug voor de provincie in de vorm van schaatsen. Ook het ondernemende team en de ambitie van de Academy spreken mij erg aan als onderneemster. Daarom ondersteun ik Sven heel graag in zijn missie met de Sven Kramer Academy om alle kinderen in Nederland voor hun 13e minimaal één keer kennis te laten maken met het schaatsen.”

Sven Kramer, eigenaar Sven Kramer Academy: “Fantastisch dat Tjitske met Strikwerda Investments de Academy ondersteunt. Hierdoor kunnen wij nog meer kinderen binnen Friesland het schaatsplezier laten ervaren. Daarnaast ondersteunt Tjitske ons ook op meerdere vlakken in de ambitie om uit te breiden naar verschillende locaties in Nederland.”

Het laatste

Nieuws