Kick-off SKA Geleen

Zaterdag 16 december is SKA Geleen officieel geopend. Sven Kramer was aanwezige bij deze feestelijke ochtend en ook de burgemeester van Geleen, Verheijen was aanwezig om het startschot te geven.  De jeugdschaatsers van de Limburgse Schaatsvrienden schaatsen schaatsen vanaf nu bij de Sven Kramer Academy Geleen.

In het Limburgse Geleen zullen de jeugdschaatsers voortaan op woensdagmiddag en zaterdagochtend les krijgen van de Sven Kramer Academy Geleen. Door de wordt gedaan in samenwerking met de Limburgse Schaatsvrienden. Met deze samenwerking hopen we nog meer jeugd in Geleen en omstreken te enthousiasmeren voor de schaatssport.

De Schaatslessen worden gegeven op Laco sport- en recreatiecentrum Glanerbrook, Geleen. Iedere week staat er een ander thema centraal in de lessen van de Sven Kramer Academy, tijdens alle lessen staat plezier centraal. De schaatslessen zijn geschikt voor jeugd tussen de 4 en 12 jaar. Ook voor kinderen met een handicap wordt er schaatsles aangeboden. Aan de hand van een een schaatsframe kunnen ook zij genieten van het schaatsplezier. 

Meer informatie over SKA Geleen? Klik hier! 

 

 

Het laatste

Nieuws