SKA Heerenveen Zomerprogramma ’24

Deze zomer gaan we met de Sven Kramer Academy Heerenveen op 3 locaties los met ons zomerprogramma die bestaat uit skeeleren en sport & spel voor de jeugd en skeeleren en droogtraining voor de volwassenen. Jong, oud, beginnend of gevorderd, iedereen is welkom! 

De lessen worden aangeboden op 3 verschillende locaties: maandag in Sneek, dinsdag, vrijdag en zaterdag in Heerenveen en op woensdag in Drachten. 

Deze lessenreeks is opgebouwd uit 9 lessen, waarin sport & spel/droogtraining en skeeleren zich afwisselen (de helft van de groep heeft sport & spel of droogtraining en de andere helft gaat skeeleren, de week erna andersom). In de 9e les gaat iedereen skeeleren als afsluiting.

Overzicht SKA Zomerprogramma

  • Maandag* van 17:00 – 18:00 uur in Sneek voor jeugd 6 t/m 12 jaar
  • Dinsdag van 16:30 – 17:30 uur in Heerenveen voor jeugd en jongeren 13+ (6 t/m 17 jaar)
  • Woensdag* van 17:00 – 18:00 uur in Drachten voor jeugd 6 t/m 12 jaar
  • Vrijdag van 17:00 – 18:00 uur in Heerenveen voor kleuters en jeugd 4 t/m 12 jaar
  • Zaterdag van 9:00 – 10:00 uur in Heerenveen voor kleuters, jeugd en volwassenen 

*De lessen op deze locaties gaan alleen door als meer dan 20 kinderen zich hebben aangemeld. Bij minder aanmeldingen zullen we zoeken naar een passende oplossing in samenwerking met de plaatselijke schaats-/ skeelervereniging. 

Kosten en lesrooster

De kosten voor het zomerprogramma:

  • Voor kinderen van 4 t/m 17 jaar €50,- voor 9 lessen.
  • Voor de volwassen zijn de kosten €65,- voor 9 lessen.

Mocht je nou geen eigen materiaal hebben (helm, beschermers, skeelers)? Dan kan je deze huren bij ons! De kosten zijn hiervoor: €20,-. Je kunt dit bij het aanmelden aangeven 🙌

De groepen zullen tijdens het zomerprogramma worden gemaakt op basis van leeftijd en skeelerniveau zoals je van ons gewend bent tijdens het winterseizoen.

Hopelijk tot bij het SKA Zomerprogramma! 🌞🛼

Het laatste

Nieuws