Ontdek het schaatsplezier op het zomerijs van Thialf!

Voel jij de schaatskriebels al opkomen? Goed nieuws! Het zomerijs ligt klaar in Thialf en wij van de Sven Kramer Academy staan te popelen om samen met jou de baan op te gaan. Of je nu kiest voor een privéles of een clinic in een klein groepje, dit is jouw kans om het schaatsplezier alvast te beleven en je skills naar een hoger niveau te tillen. 

Wat bieden wij aan? Bij de Sven Kramer Academy kan je tijdens het zomerijs van Thialf kiezen voor wat extra één op één aandacht met een privéles of voor een groepsclinic om samen aan de schaatstechniek te werken. Of je nou beginnend, gevorderd, jong of oud bent, samen kijken we naar een passend programma. 

Het zomerijs in Thialf loopt t/m 12 september en is elke dag van 12.00 – 13.30 uur.

Privéles zomerijs 

Stap uit je comfortzone en laat je begeleiden door de ervaren trainers van de Sven Kramer Academy. Of je nu een absolute beginner bent die zijn eerste slagen zet, of een gevorderde schaatser die zijn techniek wil verfijnen, onze privélessen zijn op maat gemaakt voor jou. De lessen worden gehouden tijdens de publieksuren van Thialf.

Een privéles kost €75,- excl. entreeticket van Thialf. Interesse? Mail naar heerenveen@svenkrameracademy.nl

Groepsclinics zomerijs

Een leuke activiteit in de lunchpauze? Een teambuildingsactiviteit met je afdeling? Of even lekker schaatsen met zakenrelaties? Denk dan aan een schaatsclinic bij de Sven Kramer Academy! Het origineelste uitje van de zomer: schaatsen op het zomerijs van Thialf! Onze instructeurs gaan graag met jullie op een leuke manier gericht aan de slag om de schaatsbeweging zo goed mogelijk onder de knie te krijgen. Het maakt niet uit of je niveau ‘beginner’, ‘gemiddeld’, of ‘gevorderd’ is, onze schaatsinstructeur zorgt voor een leuke schaatsles wat perfect aansluit op jullie wensen en niveau! 

Benieuwd naar opties? Mail naar heerenveen@svenkrameracademy.nl

Het laatste

Nieuws