Sven Kramer opent samen met enthousiaste basisschoolkinderen SKA Zoetermeer

Op dinsdagochtend 24 september vond de officiële kick-off plaats van de Sven Kramer Academy Zoetermeer. Deze feestelijke opening werd gehouden tijdens de Nederlandse Jeugdschaatsdag in SilverDome, Zoetermeer, waar basisschoolkinderen uit de omgeving kennis konden maken met de schaatssport.

 

Met de opening van de Sven Kramer Academy Zoetermeer is de SKA nu ook actief in Zuid-Holland. De jeugdschaatslessen worden vanaf 15 oktober elke dinsdag om 16.00 uur gegeven op het ijs van SilverDome. Voordat de eerste les van start gaat, is er eerst nog een proefles te volgen. Deze proefles, waarin kinderen kunnen kennismaken met de schaatslessen van de Sven Kramer Academy, vindt een week eerder plaats op dinsdag 8 oktober om 16.00 uur.

 

Sven Kramer: “Het is super mooi dat we nu ook een locatie in de Randstad openen. We hopen hiermee zoveel mogelijk kinderen in Zoetermeer en omstreken kennis te laten maken met het schaatsplezier door schaatslessen en het schoolschaatsen aan te bieden.”

 

Laurens van der Windt, SilverDome Zoetermeer: “We kijken uit naar een mooie samenwerking met de SKA. Samen delen we dezelfde droom om iedereen in Zoetermeer minimaal één keer het plezier van het schaatsen te laten ervaren in SilverDome. Te beginnen met schaatslessen voor jeugd. Daarnaast laten we kinderen kennis maken met het schaatsen via schoolschaatslessen wat hopelijk zorgt voor doorstroom in deze mooie sport.”

Schaatslessen

Sven Kramer Academy Zoetermeer biedt schaatslessen aan voor jeugd van 6 t/m 12 jaar, op verschillende niveaus. Wil jouw kind ook het plezier van schaatsen ervaren? Schrijf je dan in voor een schaatsles bij de Sven Kramer Academy Zoetermeer! Ga naar: https://svenkrameracademy.nl/zoetermeer/

 

Het laatste

Nieuws