Unox schaatsdagen 🧡

zoveel mogelijk kinderen op het ijs

In 2023 is de Sven Kramer Academy samen met Unox de ‘Unox Schaatsdagen voor iedereen’ gestart. Met deze dagen hopen de SKA en onze foundingpartner Unox nóg meer kinderen voor hun 12e in ieder geval één keer met plezier op schaatsen te laten ervaren. 

Unox Schaatsdag voor iedereen

Bij de SKA – Unox schaatsdag voor iedereen worden de basisscholen uit de omgeving uitgenodigd om gratis te komen schaatsen. In 2023 werden de schaatsdagen gehouden op IJsbaan Twente in Enschede en op de Ireen Wüst IJsbaan in Tilburg. In de toekomst hopen we op meer locaties los te kunnen gaan. 

Doelgroep en programma

Een schaatsuitje is niet voor elk gezin vanzelfsprekend. Om ieder kind het plezier van schaatsen te laten ervaren werden er scholen uit de lager sociaal-economische klasse uitgenodigd. Tijdens de schaatsdag kregen de leerlingen de keuze om een mini lesje te volgen, konden ze meedoen aan de 11-StedenBattle en mochten ze vrijschaatsen. 

Unox

Unox is sinds 2021 trotste founding partner van de Sven Kramer Academy. Unox wilt samen met de Sven Kramer Academy interesse in schaatsen onder jong en oud weer aanwakkeren. Dankzij Unox kunnen we met dit evenement nog meer schoolkinderen het schaatsplezier laten ervaren.

Het laatste

Nieuws