Sven Kramer academy

LEIDEN

De Sven Kramer Academy Leiden verzorgt tijdens het schaatsseizoen schaatslessen voor jeugd en volwassenen in IJshal De Vliet, in Leiden. Tijdens de schaatslessen voor kinderen komen de schaatssporten op verschillende niveaus aan bod. 

Leiden

Schaatslessen voor jeugd en volwassenen in Leiden

In het unieke lesprogramma staat plezier centraal en leggen we de basis voor een goede schaatstechniek. Iedere week staat er een ander thema centraal tijdens de lessen die worden gegeven door onze enthousiaste trainers. De schaatsers worden in verschillende niveaugroepen verdeeld. 

Jeugdschaatsen

In het unieke lesprogramma voor kleuter- en jeugdleden 4 t/m 12 jaar staat plezier centraal en leggen we de basis voor een goede schaatstechniek.

Volwassenschaatsen

Wil jij (beter) leren schaatsen? De Sven Kramer Academy Leiden heeft ook voor volwassenen een uniek lesprogramma waar plezier centraal staat en waar je de basis van een goede schaatsbeweging leert.

Vakantiecursus

Wil jij kennis maken met schaatsen of jezelf verbeteren? Kom tijdens de vakanties schaatsen bij de Sven Kramer Academy en doe mee aan onze vakantiecursus.

Nieuws

PLEZIER VAN SCHAATSEN ERVAREN?

Meld je aan voor schaatsles bij de
Sven Kramer Academy.